Pagina 1 van 2

Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 07 aug 2018 02:13
door Jakke
Hallo ik ben Freddy,

de eerste Fret van Jan en mama Belinda doet ook haar best voor mij :)

Afbeelding

Dit is 1 van de eerste foto's van mij en lekker puh maar ik steek toch lekker men tong uit. Toen kwam die gekke Belinda met haar hond bij ons wonen. Hij was wel groot maar ik was dapperder hoor :P Hij kon me toch niet pakken :D Toen zijn Jan en Belinda op een gegeven moment met hem vertrokken en is hij niet meer terug gekomen. Dat vond ik best wel triest zat ik daar alleen met Belinda en Jan :'(

Ze zijn er altijd voor mij en ze doen hun best maar niet alles klopte. Er zijn dingen fout gelopen en het ging echt niet meer goed met mij, ik verloor gewicht en op een gegeven moment begon ik om te vallen ook. Mama en papa wisten nog niet alles toen en dachten dat het van de stress was omdat ze eindelijk een grote nieuwe kooi voor mij gekocht hadden. Ze doen zo hun best maar het was gewoon wat anders iets waar ze nog niet bij stil hadden gestaan.

Toen begon ik mijn evenwicht te verliezen en ben ik uiteindelijk bij de echte dokter terecht gekomen. Zij heeft mij helemaal onderzocht (en dat vond ik niet fijn) En zijn we terug naar huis gegaan met allemaal dingen die ik moest nemen en eten die ik niet luste. Mama en papa konden het goed camoufleren en het was als een feest voor mij die lekker waltham :) Dit heeft ff geduurd tot ik klaar was voor mijn operatie. Ik had blijkbaar insulinomen.

Toen mocht ik paar dagen gaan logeren bij Dr Hanneke, zij heeft mij gegeven wat ik nou nog over heb een beter leven en betere kennis voor men baasjes. Zij weten nou intss wanneer ik mij niet goed voel en hoe ze met mij om moeten gaan. Ze hebben nog veel te leren maar het komt er heus wel van.

Afbeelding

Dit ben ik na men operatie, het was wel een beetje koud hoor :( Maar mama en papa hebben de juiste beslissing genomen en ik voel me nu een pak beter dan ooit. Mama en papa weten nu ook wat ze moeten doen en volgens Dr Hanneke moet ik ff beetje op men eten letten (ze hebben me wat lang verwend denk ik)

Ik weet dat ik voor Jan alles ben en zijn eerste fretje, en hij heeft zo zijn best gedaan ook al wist hij niet beter. Ik ben blij dat ik in dit huisje mag wonen waar fretten heersen en op de eerste plaats staan :)

PEACE OUT!!!!

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 07 aug 2018 02:15
door Belin
:hart: :hart: :hart: :hart: :hart: :hart:

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 07 aug 2018 08:13
door Siara
Wat een lieve snoet, Freddy. :hart: Zo'n schattig buikje heb je, blij dat het ondertussen beter gaat met je. Insulinomen is zo vervelend. Ik leef met je mee.

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 07 aug 2018 08:29
door NKW
Wat een leuk geschreven verhaal Freddy! En gelukkig dat het nu weer beter met je gaat :hart:

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 07 aug 2018 08:57
door Minka
Welkom Freddy.

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 07 aug 2018 09:36
door Karen
Hey Freddy..jij ook hier! :hart:
Fijn dat het nu zo goed met je gaat.

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 07 aug 2018 12:40
door Kick
Welkom Freddy :mrgreen:

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 07 aug 2018 13:40
door Helen
Aw wat een schattig meisje :hart:

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 07 aug 2018 16:17
door Belin
Freddy is echt een schatje, ze vind visite heel gezellig en als we samen met haar spelen doet ze echt van die senioren hupsjes :mrgreen:
Ze is sinds haar operatie en door alle goede zorgen wel een beetje spekkig geworden..zo'n komisch gezicht als ze zich op haar rug rolt om ons uit te dagen en je dan twee van die korte mollige achterpootjes uit dat dikke buikie ziet trappelen. :lol:
Ze is altijd te mager geweest en omdat we niet weten of en wanneer er een slechte periode voor haar aanbreekt laten we haar 'weldoorvoed'..je weet maar nooit wanneer ze de reserves ineens nodig gaat hebben :cry:

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 07 aug 2018 18:23
door Mette
Ach wat een lief koppie! Daar smelt toch iedereen bij. Hopelijk mag ze er nog heeeeeeel lang voor jullie zijn :hart: . Jullie doen het al veel beter dan ik met mijn 1e fretje :yourock: .

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 18 sep 2018 02:15
door Jakke
Nou het is me al weer een paar weken geweest. Na al die rust in huis heb ik ineens twee kleine kleuters die hier drukte lopen maken. Ze zijn nou al een tijdje hier maar ze kunnen er nog altijd wat van hoor. Loop ik hier rustig men ouwe dagje te slijten krijg ik zo een kleuters naast men deur :D Die dikke witte ken ik al wel langer nou die noemt Shiro ofzo. Hij is gelukkig al wat kalmer geworden en is best wel een goede buur intss. Die andere druktemaker wat verder, Arrow ofzo, moet het nog allemaal ff leren hoe de boel hier draait denk ik. Maar als ik mama en papa hoor is hij al wel veel liever aan het worden.

Ikzelf heb het prima naar men zin zo. Ik mag lekker rondhollen als er visite is en mag mee op de bank met de grote mensen. Die twee kleuters mogen dat nog niet omdat ze niet braaf genoeg zijn als ik :) Ze komen er wel hoor maar ze begrijpen het nog niet helemaal hoe het werkt :p ikke wel als je braaf en lief bent mag je overal komen en iedereen ontmoeten, maar ze leren het nog wel. Ze zijn goed bezig :)

Ik ben best blij met men broertjes zolang ik maar men eigen ding kan doen. En ik mag dingen die zij niet mogen dus lekker peeeuuuh :P

Grtz and paws,

lil Freddy :D

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 18 sep 2018 08:41
door Kick
:mrgreen:

Goed bezig Freddy :juich:

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 18 sep 2018 10:23
door Karen
Hahaha....goed voor elkaar zo Freddy :mrgreen:

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 16 nov 2018 16:56
door Jakke
Ik moest vandaag weer op controle bij dr Hanneke samen met die witte van hiernaast. Ik ben er zo op vooruitgegaan laatste tijd dat Hanneke zelfs verschoot van de uitslagen van men Urine. Bij de waardes was er niets aangetroffen en onder de microscoop alleen wat ontstekingscellen (wat ook bijna niet anders kan gezien mijn verleden)

Shiro is ook braaf geweest al vond ie al dat geknijp wel niet zo leuk want toen werd ie moeilijk doen. En ook hij is aan de betere hand van wat ik allemaal kon verstaan van men baasjes en van Hanneke :)

Ik hoop dat we hier nog wel ff met zen alle mogen samenzijn dus ik ben blij dat ie weer mee naar huis is gekomen. :dans:

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 16 nov 2018 20:10
door Belin
Je bent een taai klein oudje Freddy.. :hart:

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 16 nov 2018 21:57
door yvonne
Fijn dat het zo goed met je gaat Freddy!
Ik heb je vandaag even gezien en je bent echt een schatje :hart:

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 17 nov 2018 09:00
door Marjan
En hier ook al goed nieuws, ik ben helemaal blij. :D

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 17 nov 2018 09:18
door Kick
:juich: Goed hoor!!! :D

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 17 nov 2018 10:25
door Karen
Yeah...Go Freddy :juich: :ferret:

Re: Hallo ik ben Freddy

Geplaatst: 17 nov 2018 14:17
door Mette
Echt helemaal fantastisch. Merken jullie zelf ook aan haar dat ze het goed doet?