Nieuwsarchief

30-10-2014

Zondag 26 oktober j.l. werd er in Leerdam door Stichting Fret & Welzijn in samenwerking met de Frettenvraagbaak een frettendag georganiseerd. Een dag die je als frettenliefhebber beslist niet mocht missen!

Het doel van deze dag was om onze kennis over fretten te delen, voorlichting te geven en in contact komen met andere frettenliefhebbers. Daarnaast konden we de bezoekers leuke spulletjes aanbieden speciaal voor fretten d.m.v. de diverse stands die aanwezig waren op deze dag.

We hebben ‘alles uit de kast gehaald’ om ervoor te zorgen dat het een geslaagde dag zou worden.
Nu, terugkijkend op die dag en de vele positieve reacties die we al in ontvangst mochten nemen durven we te zeggen dat we daarin geslaagd zijn.
Er kwamen veel frettenliefhebbers op af, de lezing door Hanneke Roest, dierenarts gespecialiseerd in fretten, werd druk bezocht evenals de korte controles die zij uitvoerde bij een aantal fretten. De vele stands die opgesteld stonden in de grote zaal hadden aan animo voor hun spulletjes niet te klagen, de loterij was een groot succes en menig frettenliefhebber liep de deur weer uit met een leuke gewonnen prijsjes of gekochte spulletjes.
Kortom, wij kijken met een tevreden gevoel terug naar deze dag!

Uiteraard willen we hierbij iedereen van harte bedanken voor hun geweldige inzet om deze dag voor ieder onvergetelijk te maken.

Mogelijk volgend jaar weer een vervolg hierop?

We hebben afgelopen weekend niet alleen een geweldige frettendag gehad, ook de klok moest een uurtje terug gedraaid worden i.v.m. de wintertijd. Dat betekent dat de dagen steeds korter gaan worden, en het eerder donker wordt.
De tijd breekt weer aan dat de fretjes zullen gaan verharen en misschien wat minder actief gaan worden. Feesten als Sinterklaas en Kerst staan weer voor de deur, kortom we gaan een gezellige tijd tegemoet! Samen met onze geliefde viervoetertjes, de fretten!!

frettendag